Jūsu lieko maizes mašīnu iegāde

Mūsu uzņēmumam, kas atrodas Bīlefeldē, ir plaša izstāžu zāle, kurā mēs prezentējam milzīgu lietotu maizes cepšanas iekārtu klāstu 5000 kvadrātmetru platībā.

Jūsu lieko maizes mašīnu iegāde

 

Vai plānojat likvidēt maizes ceptuvi un vēlaties pārdot savas vecās mašīnas? Tad Multiback Bakery Technology ir jūsu kompetentais partneris. Multiback Bäckereitechnik specializējas lietotu maizes cepšanas iekārtu pirkšanā un pārdošanā. Pateicoties mūsu daudzu gadu zināšanām nozarē, mēs varam reāli novērtēt jūsu mašīnu vērtību un piedāvāt jums godīgu cenu par jūsu lietotajām mašīnām.

 

Uzziniet vairāk par mūsu pakalpojumiem tūlīt vai tieši saņemiet izmaksu tāmi par savu maizes ceptuvi. Mēs arī labprāt demontēsim un transportēsim jūsu aprīkojumu – konsultēsim bez saistībām.

 

Uzņēmuma likvidācija: pērkam jūsu krāsnis un iekārtas

 

Ja uzņēmums ir jālikvidē, mašīnu tālākpārdošana ir tikai viens no daudziem veicamajiem darbiem. Multiback maizes ceptuves ar prieku jums palīdzēs šajā jautājumā. Kā lietotu maizes cepšanas iekārtu speciālists varam pārņemt gan atsevišķas ierīces, gan pilnu maizes ceptuvju aprīkojumu. Mēs arī esam priecīgi noteikt jums godīgu cenu īpašajām mašīnām.

 

Mūsu uzņēmumam, kas atrodas Bīlefeldē, ir plaša izstāžu zāle, kurā mēs prezentējam milzīgu lietotu maizes cepšanas iekārtu klāstu 5000 kvadrātmetru platībā. Mūsu saistītais izstāžu zāle ir pirmais kontaktpunkts maizniekiem no visas Vācijas, kuri meklē lietotu aprīkojumu savam biznesam. Mēs arī priecājamies iegādāties jūsu vecās mašīnas. Sākot ar cepeškrāsni un beidzot ar miltu tvertnēm, mīklas sagatavošanas ierīcēm un pabeigtām ražošanas līnijām, mēs pieņemam gandrīz visas ierīces daļu apmaiņā.

 

Pirkšana un izvešana par godīgām cenām


Kā nozares eksperti mēs precīzi zinām, cik vērtīgas ir jūsu vecās mašīnas. Nav nozīmes tam, vai ierīces ir gandrīz jaunas vai vidējā lietošanas stāvoklī: mēs ar prieku paņemsim jūsu sistēmas daļēji apmaiņā. Vecās mašīnas parasti sagatavojam, pārbaudām un iztīrām, pirms tās piedāvājam saviem klientiem kā lietotas maizes ceptuves. Neatkarīgi no tā, vai tas ir daļēji vai pilnībā remontēts: visu izmēru komerciālās maiznīcas mūsu klāstā atradīs pareizo aprīkojumu.

 

Vai jums ir nepieciešama palīdzība sistēmu demontāžā un demontāžā? Arī šeit Multiback Bäckereitechnik ir jūsu pusē kā kompetents pakalpojumu sniedzējs. Mūsu pieredzējušie montieri ar prieku uzņemsies visus gaidāmos darbus un vienmēr ievēros jūsu darbības procedūras. Galu galā mēs precīzi zinām, cik daudz plānošanas ir aiz uzņēmuma likvidācijas. Mūsu profesionāļi pavada jūsu uzņēmuma likvidāciju un pārņem pilnu demontāžu un izvešanu, lai jūs mierīgi varētu rūpēties par notiekošo biznesu.

 

Uzziniet tagad un pārdodiet lietotas maizes ceptuves Maiznīcas likvidācija


Neatkarīgi no tā, vai esat neliels amatniecības uzņēmums, maiznīcu ķēde vai rūpnieciskā maiznīca: mēs esam jūsu kontaktpersona, ja meklējat pircēju lietotām maizes ceptuvēm. No mīklas maisītāja līdz pilnīgai ražošanas līnijai mēs ņemam visu veidu un izmēru vecās mašīnas daļu apmaiņā. Ja meklējat jaunu biznesa aprīkojumu, jūs noteikti atradīsiet to, ko meklējat mūsu labi aprīkotajā izstāžu zālē Bīlefeldē.

 

Sazinieties ar mums tagad, lai pieprasītu nesaistošu piedāvājumu savam lietotajam aprīkojumam. Jūs varat pārdot savas vecās lietotās maizes cepšanas iekārtas specializētam izplatītājam par labām cenām un atstāt demontāžu mūsu pieredzējušo mehāniķu ziņā. Tātad nekas nekavē netraucētu darbības izšķirtspēju.

multiback

Saistītās ziņas

Notiek ielāde ... Lūdzu, uzgaidiet.

Pašreizējie sludinājumi no mūsu tirgus

Notiek ielāde ... Lūdzu, uzgaidiet.
Kategorijas atlase